Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Skabende Kunstterapi

Til kassen

Se også

Skabende Kunstterapi

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Aarhus University Press

256 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-9 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Psykologi
  • Bok
  • Heftet
  • Danish
  • Aarhus University Press
At skabe kunst kan vAere terapeutisk, ikke kun for mennesker med almindelige livsproblemer; ogsa ved alvorlige psykiatriske lidelser som skizofreni kan kunst vAere en potent medicin. I en ny bog beskriver kunstterapeut og psykiater Hanne Stubbe TeglbjAerg, hvordan kunsten kan mindske psykiske lidelser ved at styrke menneskers erfaring af, hvem de er, og give nye perspektiver pa tilvAerelsen. I bogen fremlAegges en rigdom af erfaringer fra kunstterapeutiske forlob, som sidelobende med afsAet i Aestetik og fAenomenologi, og i forlAengelse heraf argumenteres for en skabende kunstterapi, som adskiller sig bade teoretisk og klinisk fra den mere udbredte analytiske form for kunstterapi. Den systematiske gennemgang af kunstterapierne og de velfunderede analyser af, hvad der er pa spil i de skabende processer, gor bogen til et must for alle, der anvender kunst i terapeutiske forandringsprocesser. Bogen fokuserer isAer pa billedkunst, men der trAekkes paralleller til andre skabende kunstterapier med afsAet i musik, dans, teater og poesi. Bogen henvender sig derfor ogsa til mennesker, der er optaget af Aestetiske erfaringer i andre sammenhAenge end de terapeutiske. Blandt andet abnes for en forstaelse af, hvordan kunst kan hjAelpe os alle til at forsta os selv og den verden, vi er sat i.
Sjanger:
Psykologi
Formater:
Bok
EAN:
9788779346109
Publisher:
Aarhus University Press
Innbindning:
Heftet
Språk:
Danish
ISBN:
9788779346109
Læremiddel:
0
Størrelse:
219
Forfatter:
Aarhus University Press

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.