Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vognpose Ergo, Rosa, BOZZ

(0)
Skriv en anmeldelse
Vognpose Ergo, Rosa, BOZZ
Vognpose Ergo, Rosa, BOZZ
399 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Varm vintervognpose fra BOZZ med fleecefôr. Formsydd for å passe alle ergonomiske sitte- og liggevogner. Vognpose Ergo Fleece er en formsydd vognpose med glidelås i midten og i sidene, noe som gjør at fronten kan fjernes og underdelen brukes som pute i vognen. Fotenden kan åpnes for å gi ekstra plass i vognposen når barnet vokser. Trykknappene på forsiden gjør det mulig å åpne vognposen slik at barnet får mer plass. Trykknappene kan også kneppes rundt bøylen. Vognposen har smarte, trinnløse åpninger til fempunktsselen på vognen, noe som gjør at den passer til alle vogner, uansett merke. Vind- og vannavstøtende ytterstoff holder barnet tørt og varmt. Trekk i snøringen ved hodeenden for å gjøre det lunt for barnet. Overdelens bakside kan trekkes over ryggstøtten, slik at vognposen ikke glir ned i vognen. Vognpose Ergo Fleece passer til alle vogner og ikke bare til vogner med ergonomiske sitte- og liggedeler. Den formsydde delen kommer til sin rett når du slår ryggstøtten opp fra liggestilling. Den formsydde delen merkes ikke i det hele tatt når vognposen ligger flatt. Leveres i en praktisk oppbevaringspose med håndtak og ventilasjonsnett på den ene siden. Passer for barn 04 år. Mål: 45 x 100 cm. OBS! Profilbildet som viser vognposen i svart, er bare for å vise vognposens ergonomiske form.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.