Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Uro Diinglisar Kanin & Ku

479 kr
  • Forventet leveringstid:
    6-9 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Denne søte og myke Diinglisar-uroen fra Teddykompaniet kan festes over barnesengen. En uimotståelig uro med populære Diinglisar-figurer og fin design. De søte figurene snurrer rundt og spiller en fin vuggesang når uroen trekkes opp. Uroen henger rundt en himmel med måner og stjerner, og i midten er det en sky med et speil på undersiden. De interaktive figurene i uroen er Diinglis Kanin og Diinglis Ku og to skyer.

Spilledåsen er mekanisk og drives av friksjon inneholder ingen batterier. Melodien er den vakre vuggesangen LaLeLu.

Festanordning er inkludert, og uroarmen skrues fast i sengen. Størrelse: 55 cm. Materiale: plysj og plast.

Fra 0 måneder.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .