Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Babygym Diinglisar Wild

1 / 1

Babygym Diinglisar Wild

1 299 kr
Diinglisar babygym fra Teddykompaniet er uimotståelig med sin fine design og sine populære Diinglisar-figurer. Det vatterte teppet har et fint og eksklusivt broderi av de ville dyrene og har opphøyde kanter som gjør at barnet ligger mykt og trygt. Ba
Les mer
Diinglisar babygym fra Teddykompaniet er uimotståelig med sin fine design og sine populære Diinglisar-figurer. Det vatterte teppet har et fint og eksklusivt broderi av de ville dyrene og har opphøyde kanter som gjør at barnet ligger mykt og trygt. Babygymmens buer har fem hengende, myke figurer som aktiverer barnet og oppmuntrer utviklingen av blant annet motorikk og koordinasjon. I midten er det en sky med et speil, elefanten og sjiraffen har bjeller i seg og de to skyene har en pipelyd som foreldrene kan leke med sammen med barnet.

De hengende lekene er avtagbare og kan flyttes rundt eller henges på andre steder, for eksempel i barnevognen. De to buene kan fjernes, slik at man i stedet får et fint leketeppe. Babygymmen er laget i beste Teddykompaniet-kvalitet, og buene er dekket med det mykeste Diinglis-stoffet.

Størrelse: 90 x 90 cm
Materiale: 100 % polyester
Kan vaskes i vaskemaskin ved 40 °C (leker og babygym, ikke buene)
Godkjent og CE-merket i henhold til EN71

Fra 0 måneder.

Identifikasjon

EAN 7331626028073
Produsentens artikkelnummer TK-2807
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser