Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Taf Toys, Aktivitetsleke til bilbarnestol, In-Car Play Center

Til kassen

Se også

Taf Toys, Aktivitetsleke til bilbarnestol, In-Car Play Center

(0)
Skriv en anmeldelse
599 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Lekmer AB
Forvandle bilen til en spennende lekeplass for babyen din med dette play center fra TAF! Lekesenteret har både myke små dukker med rangler i og et stort babysikret speil, alt for å holde barnet ditt rolig og underholdt under bilturen.

Leken bidrar også til barnets utvikling av motoriske evner og sanser. Det store speilet gjør det lettere for deg som forelder å holde et ekstra øye med barnet ditt ettersom det først og fremst er for bakovervendte barn. Lekesenteret festes med borrelås og plasthemper på bilsetet foran barnet.

AKTIVITETER & FUNKSJONER: unik kombinasjon av speil og en fargesterk billeke for bakovervendt spedbarn, babysikkert bøyd speil for enkel og bekvem voksent syn på barnet inne i bilen, lett å feste og justere for barnets lek holder både barn og forelder rolig og glad med skramlende myke aktivitetsleker - ball, frosk og en blomst

Produksjonsmateriale: ABS+ PP+PMMA+100 % polyester
Produktets størrelse: 30 x 7 x 40 / 19 x 8 x 19cm
Kan brukes fra (måneder): 0M+

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.