Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stroller Organizer, Svart, Skip Hop

Til kassen

Se også

Stroller Organizer, Svart, Skip Hop

(0)
Skriv en anmeldelse
Stroller Organizer, Svart, Skip Hop
Stroller Organizer, Svart, Skip Hop
Stroller Organizer, Svart, Skip Hop
303 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    6-9 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Stroller Organizer er en fin oppbevaringsveske til barnevogn som holder orden på de viktigste tingene. Flasker og kaffekopper holdes sikkert på plass, og drikken holder seg kjølig eller varm. Den er enkel i bruk og passer til de fleste barnevogner ettersom den har justerbar borrelås som festes til barnevognshåndtaket. En avtagbar, liten håndleddsveske med rem er inkludert. Håndleddsvesken er liten og smart og perfekt til oppbevaring av penger, lommebok og mobiltelefon. Den har også uttak til hodetelefoner. Fakta: Produsert i slitesterk neopren. Justerbare borrelåsbånd. Isolerende koppholdere. Liten avtagbar håndleddsveske er inkludert. Fri for BPA og ftalater. Kan vaskes i vaskemaskin. Størrelse: 34 x 15 x 8 cm. Vekt: ca. 250 g.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.