Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Stelleveske, Duo Signature, Svart, Skip Hop

(0)
Skriv en anmeldelse
Stelleveske, Duo Signature, Svart, Skip Hop
Stelleveske, Duo Signature, Svart, Skip Hop
699 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid:
    6-8 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Den oppdaterte versjonen av Duo Signature fra Skip Hop kommer med en ekstra glidelås slik at alt i vesken ligger trygt forvart. En annen nyhet er at det er lommer på begge sider med både netting og stoff, noe som gir en stilren silhuett. Skip Hop Duo Signature har også fått nye, fine håndtak, noe som er perfekt for deg som ikke ønsker å bære den over skulderen. Duo Signature har selvfølgelig fremdeles de klassiske spennene som gir deg valget mellom å bære den over skulderen eller feste den til vognen uten å måtte flytte på spennene. Den nye Duo Signature er designet for deg som synes komfort, kvalitet og design er like viktig. Rem som kan henges på vognen eller skulderen. Håndtak. Smarte lommer på innsiden og utsiden. Glidelås som lukker vesken på toppen. Stellematte er inkludert.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.