Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Stelleveske, Duo Signature, Svart, Skip Hop
Stelleveske, Duo Signature, Svart, Skip Hop

1 / 2

Stelleveske, Duo Signature, Svart, Skip Hop

749 kr
Den oppdaterte versjonen av Duo Signature fra Skip Hop kommer med en ekstra glidelås slik at alt i vesken ligger trygt forvart. En annen nyhet er at det er lommer på begge sider med både netting og stoff, noe som gir en stilren silhuett. Skip Hop Duo
Les mer
Den oppdaterte versjonen av Duo Signature fra Skip Hop kommer med en ekstra glidelås slik at alt i vesken ligger trygt forvart. En annen nyhet er at det er lommer på begge sider med både netting og stoff, noe som gir en stilren silhuett. Skip Hop Duo Signature har også fått nye, fine håndtak, noe som er perfekt for deg som ikke ønsker å bære den over skulderen. Duo Signature har selvfølgelig fremdeles de klassiske spennene som gir deg valget mellom å bære den over skulderen eller feste den til vognen uten å måtte flytte på spennene. Den nye Duo Signature er designet for deg som synes komfort, kvalitet og design er like viktig. Rem som kan henges på vognen eller skulderen. Håndtak. Smarte lommer på innsiden og utsiden. Glidelås som lukker vesken på toppen. Stellematte er inkludert.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .