Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stelleveske, Chelsea, Svart, Skip Hop

Til kassen

Se også

Stelleveske, Chelsea, Svart, Skip Hop

(0)
Skriv en anmeldelse
Stelleveske, Chelsea, Svart, Skip Hop
Stelleveske, Chelsea, Svart, Skip Hop
Stelleveske, Chelsea, Svart, Skip Hop
1010 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    7-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Luksuriøse Chelsea fra Skip Hop er inspirert av de store motehusene og passer inn i alle sammenhenger, både til hverdags og fest. Chelsea har isolerte sidelommer til f. eks flasker og tutekopper og har innslag av skinnimitasjon og fine gulldetaljer. Når du folder ned bærehåndtakene får du et nytt utseende på vesken. Fakta: 12 lommer hvorav 4 innerlommer. Kan bæres over skulderen eller armen. Myk, justerbar skulderrem, barnevognsremmer som festes med hekte. Skinnimitasjons- og gulldetaljer. Metallføtter for å beskytte vesken når den står på bakken. Myk stellematte inngår. Uten BPA og ftalater. Størrelse: 43 x 30 x 16 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.