Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stellematte Raffi Grey/Gold

Til kassen

Se også

Stellematte Raffi Grey/Gold

(0)
Skriv en anmeldelse
486 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    7-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Komfortabel og myk stellematte fra Done by Deer med opphøyde kanter for å forhindre at barnet faller ut. Stellematten er lett å holde ren tørkes enkelt av med en fuktig klut. Trekket har glidelås og er laget i akrylbelagt, Oeko-Tex-sertifisert bomull som kan tas av og vaskes ved 30 grader. Tåler ikke tørketrommel. Madrassen er laget av polyeterskum og kan vaskes for hånd. PVC-fri. Mål: 50 x 65 x 10 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.