Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Solbeskyttelse til bil Babblarna 2-pack

Til kassen

Se også

Solbeskyttelse til bil Babblarna 2-pack

(0)
Skriv en anmeldelse
248 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    6-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
De morsomme, myke og gode Babblarna inviterer til sang og lek. Nå blir de til og med med deg i bilen for å gjøre bilturen mer behagelig. Smart solskjerm til bil som beskytter barnet mot blendende sollys på solfylte dager. Solskjermene er veldig praktiske da du kan rulle dem opp og ned etter behov. Settes enkelt og greit opp med sugekopper. Størrelse: L46 x B36 cm. Forpakningen inneholder to solskjermer.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.