Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sittepute Lammeskinn Klippt Mellomgrå

Til kassen

Se også

Sittepute Lammeskinn Klippt Mellomgrå

(0)
Skriv en anmeldelse
539 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Med BOZZ sittepute i lammeskinn blir vognen ekstra myk og behagelig å sitte i. Sitteputen fungerer året rundt da den varmer når det er kaldt ute og virker svalende når det er varmt. Lammeskinnet er helt trygt for barn, fritt for krom og andre skadelige stoffer. Sitteputen har uttak for fempunktssele. Fungerer også i bilstoler og vippestoler. Mål: 72 x 30 cm. Vaskeanvisning: Bruk flytende, enzymfritt vaskemiddel uten blekemiddel (ullsjampo) og vask for hånd ved maks 40 grader eller i vaskemaskin ved 30 grader på ullprogram. Sentrifuger forsiktig bare for å få ut vannet eller klem ut vannet for hånd. Strekk ut skinnet slik at det får sin naturlige form. Tørk i romtemperatur, ikke i nærheten av varmekilde eller i solskinn.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.