Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

roba Oppbevaringskiste Rock Star Baby 3

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
roba Oppbevaringskiste Rock Star Baby 3
roba Oppbevaringskiste Rock Star Baby 3
1050 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Lekekisten Rock Star Baby 3 fra roba er et virkelig praktisk og nydelig møbel. Det er perfekt for å holde barnets leker pent organisert, og det gir rikelig med lagringsplass for barnets leker. Kisten er laget av tre og MDF, og er svært robust og holdbar. Med støtdempersystemet er det trygt å åpne og lukke dørene. Takket være den praktiske høyden på 30 cm, kan denne multifunksjonelle lekekisten også brukes som et sete for barnet ditt. Leketøykisten kan rengjøres med en fuktig klut.
 • Farger: hvit og grå
 • Materiale: tre og MDF
 • Mål: 32 x 60 x 30 cm (L x B x H)
 • Med støtdempersystem
 • Anbefalt alder: 18 måneder
 • Maksimal lastekapasitet: Opptil 60 kg
 • SKU:424400
 • EAN:4005317310381

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.