Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flere deals enn noensinne tidligere! 21. Nov – 1. des Se alle deals
Red Castle, Madrass, Cocoonababy, Str. 3, inkl. laken
Red Castle, Madrass, Cocoonababy, Str. 3, inkl. laken
Red Castle, Madrass, Cocoonababy, Str. 3, inkl. laken
Red Castle, Madrass, Cocoonababy, Str. 3, inkl. laken
Red Castle, Madrass, Cocoonababy, Str. 3, inkl. laken
Red Castle, Madrass, Cocoonababy, Str. 3, inkl. laken

1 / 6

Red Castle, Madrass, Cocoonababy, Str. 3, inkl. laken

1999 kr
Cocoonababy er utviklet i sykehusmiljø, opprinnelig for premature, for tidlig fødte barn. Legerne ble forbløffet over Cocoonababys positive innvirkning på spedbarnet og innså at dette er noe som også fullbårne spedbarn må få tilgang til. Forenkler ov
Les mer
Cocoonababy er utviklet i sykehusmiljø, opprinnelig for premature, for tidlig fødte barn. Legerne ble forbløffet over Cocoonababys positive innvirkning på spedbarnet og innså at dette er noe som også fullbårne spedbarn må få tilgang til. Forenkler overgangen fra et miljø i fostervann til livet utenfor livmoren. Kalles også for followuplivmor.

Spedbarnets hode ligger inntil madrassens hodeende. Dette inngir trygghet og har en beroligende effekt på babyen. Den fosterlignende stillingen som spedbarnet inntar i Cocoonababy har mange fordeler:
Mororefleksene, barnet rykker til og armer og ben spretter rett ut, minsker eller opphører helt i Cocoonababy. I livmoren ligger barnet sammenklemt i et redusert miljø. Utenfor livmoren skjer det motsatte, og det er dette som skaper de såkalte fritt fall refleksene.

Cocoonababy skaper et trygt og lunt miljø. Takket være madrassens ergonomiske utforming omfavner den barnet og motvirker på den måten Mororefleksene. Cocoonababy minsker risikoen for "flathead syndrome". På flatt liggeunderlag blir liggestillingen froskelignende med armene utstrekt på hver side av hodet. Spedbarnet stirrer enten i taket eller vender automatisk hodet til den siden fosteret var vendt i livmoren, dvs. samme side som på slutten av fostertiden. Liggestillingen blir fiksert. Cocoonababy minsker oppkastrefleksene takket være madrassens optimale helling. På flatt liggeunderlag åpnes magemunnen automatisk og har dermed negativ innvirkning på oppkastrefleksene. De sure oppstøtene vekker barnet, halsen blir irritert og mer mottagelig for sykdommer. I Cocoonababy kan babyen røre ved ansiktet sitt og suge på tommelen akkurat som i morens mage, og på den måten utvikle sine motoriske evner, øyehånd-koordinasjon. På flatt liggeunderlag er ikke dette mulig.

Det brede båndet over magen trøster, inngir trygghet og varme. Under madrassens trekk finnes en avlang avrundet pute som plasseres mellom barnets kne og rumpe. Med putens hjelp inntar babyen en fosterlignende stilling. Til forskjell fra memoryfoam, polyster kuler og gel madrasser som har en tendens til å fiksere barnet i en liggestilling, er tanken med Cocoonababy er den motsatte. Cocoonababy hjelper barnet å bevege hode og armer for å utvikle sine motoriske ferdigheter. Cocoonababy skal gi så mye bevegelsesfrihet som mulig. Cocoonababy forhindrer dermed at barnet inntar en stilling der den ene siden foretrekkes fremfor den andre.

Er utformet, testet og godkjent i samsvar med EU standard 2000164 per den 23 febr 2000.
Passer barn fra 2,8 kg til barnet selv kan rulle rundt og på egen hånd bytte liggestilling, dvs. ved ca 4 månaders alder.
Finnes også i mindre størrelse for premature barn.
Maskinvask: Trekk/laken og "tummy band". Økotex sertifisert materiale.
Trekk/laken kan kjøpes separat i Fleur de Coton i flere farger samt i 100 % organisk bomull.

Størrelse: 69 x 40 x 19 cm
Vekt: 1 kg
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter