Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Portable Changing Pad Grey Twistshake

Til kassen

Se også

Portable Changing Pad Grey Twistshake

(0)
Skriv en anmeldelse
Portable Changing Pad Grey Twistshake
Portable Changing Pad Grey Twistshake
Portable Changing Pad Grey Twistshake
Portable Changing Pad Grey Twistshake
356 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Sørg for at babyen din alltid er tørr og fornøyd med Twistshakes bærbare stellematte! Det er en komplett, stilig og klassisk stellematte med gode oppbevaringsmuligheter for bleier og kluter. Den kan brettes slik at den er enkel å ta med når dere skal ut på eventyr. Du trenger aldri å bekymre deg for å måtte finne et toalett med stellebord når du er ute på farten, men kan raskt og enkelt brette ut denne praktiske stellematten i bilen, i hagen eller i parken eller uansett hvor du måtte være. Når du er ferdig, er det bare å putte bleier og kluter i de respektive lommene, brette inn de fire flikene og lukke stellematten med den smarte klikkspennen. Stellematten har et stort rom med glidelås på utsiden for lett tilgjengelig oppbevaring og to mindre rom på innsiden, hvorav det ene er perforert og med glidelås. Den er super å legge oppi Twistshake-stellevesken din, men den kan også bæres i håndtaket, slik at du kan skifte babyens bleie uansett hvor dere er. Med en integrert, myk pute ligger barnet ditt komfortabelt gjennom hele bleieskiftet. Stellematten åpnes og lukkes enkelt med en smart klikkspenne og er laget av polyester, noe som gjør den vannavvisende og enkel å rengjøre. Håndvask og drypptørking anbefales. Unisex-design som passer alle foreldre.

Mål, utbrettet: 91,5 x 60 cm
Mål, sammenbrettet: 34,5 x 22 cm
Materiale: 100 % vannavvisende polyester
Vaskeråd: håndvask og drypptørking
Farge: grå med svarte detaljer
Design: unisex

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.