Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Padwico 850 Babycall, Hvit
Padwico 850 Babycall, Hvit

1 / 2

Padwico 850 Babycall, Hvit

1099 kr
Padwico 850 er en funksjonell og enkel babycall med heldigital teknologi. Babycallen er helt støyfri med en rekkevidde på 500 meter i åpne rom og har et meget lavt strålingsnivå. Funksjonell og stilren babycall med heldigital teknologi. Svært lavt
Les mer
Padwico 850 er en funksjonell og enkel babycall med heldigital teknologi. Babycallen er helt støyfri med en rekkevidde på 500 meter i åpne rom og har et meget lavt strålingsnivå. Funksjonell og stilren babycall med heldigital teknologi. Svært lavt strålingsnivå (bare 8 % av normal DECT og 40 % av ECO-DECT). Fri for signalforstyrrelser. Lang batteritid. 500 meters rekkevidde. Termometer på babyenheten som viser temperaturen i barnets rom. Nattlampe på babyenheten. Talk-back-funksjon slik at du kan snakke med babyen. Lyd- og lysvarsling på foreldreenheten når den er utenfor rekkevidde. Nivåmåler med lysdioder på foreldreenheten. Advarsel for svakt batteri på både baby- og foreldreenheten. Justerbar mikrofonfølsomhet på babyenheten. Vibrerende alarm på foreldreenheten. Funksjonstestet ned til -20 °C. Utstyrt med dobbelt ladestativ og oppladbart batteri.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .