Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Nesesuger Elektronisk

Til kassen

Se også

Nesesuger Elektronisk

(0)
Skriv en anmeldelse
295 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Ved å fjerne fast og flytende snørr vil babyen puste lettere. Med HappyNose® elektroniske nesesuger kan du være sikker på at både fast og flytende snørr fjernes, i motsetning til med andre, manuelle metoder. Behandlingen er rask og reduserer risikoen for irritasjon.

Klinisk testet
HappyNose® er Sveriges første patenterte elektroniske nesesuger. Det er en klinisk testet, sikker og effektiv metode for å fjerne nesesekret hos små barn og spedbarn.

Vaskbar
HappyNose® har to vaskbare silikontupper som hjelper deg med å fjerne både fast og flytende snørr.

Lett å bruke
HappyNose® har en kraftig sugekraft, men er allikevel skånsom mot barnet og har et lavt støynivå. Takket være den enkle one-touch-designen er den veldig enkel å bruke.

Skånsom og behagelig
Happy Nose® har til og med en innebygd høyttaler som gjør at du med et enkelt knappetrykk kan spille av tolv forskjellige melodier som beroliger barnet.

2 x AA-batterier er inkludert

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.