Tilbake til start
Nesesuger Elektronisk

1 / 1

Nesesuger Elektronisk

295 kr
Ved å fjerne fast og flytende snørr vil babyen puste lettere. Med HappyNose® elektroniske nesesuger kan du være sikker på at både fast og flytende snørr fjernes, i motsetning til med andre, manuelle metoder. Behandlingen er rask og reduserer risikoen
Les mer
Ved å fjerne fast og flytende snørr vil babyen puste lettere. Med HappyNose® elektroniske nesesuger kan du være sikker på at både fast og flytende snørr fjernes, i motsetning til med andre, manuelle metoder. Behandlingen er rask og reduserer risikoen for irritasjon.

Klinisk testet
HappyNose® er Sveriges første patenterte elektroniske nesesuger. Det er en klinisk testet, sikker og effektiv metode for å fjerne nesesekret hos små barn og spedbarn.

Vaskbar
HappyNose® har to vaskbare silikontupper som hjelper deg med å fjerne både fast og flytende snørr.

Lett å bruke
HappyNose® har en kraftig sugekraft, men er allikevel skånsom mot barnet og har et lavt støynivå. Takket være den enkle one-touch-designen er den veldig enkel å bruke.

Skånsom og behagelig
Happy Nose® har til og med en innebygd høyttaler som gjør at du med et enkelt knappetrykk kan spille av tolv forskjellige melodier som beroliger barnet.

2 x AA-batterier er inkludert
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser