Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

NapUp Sovestøtte Blå

NapUp Sovestøtte Blå
NapUp Sovestøtte Blå
NapUp Sovestøtte Blå
NapUp Sovestøtte Blå
429 kr
  • Forventet leveringstid:
    6-9 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

NapUp er løsningen på et velkjent problem barnets hode faller framover eller sidelengs når barnet sovner i bilstolen eller beltestolen. Det gjør reisen både ubehagelig og mindre sikker, noe som i tillegg fører til at sjåføren mister konsentrasjonen under kjøringen.

NapUp er det eneste krasjtestede og worldwide-patenterte produktet som hindrer at barnets hode faller framover eller sidelengs når barnet sovner i bilstolen eller beltestolen! Dette betyr at sjåføren kan fokusere helt på bilkjøringen. Ved eventuell kraftig oppbremsing eller krasj har barnet hodet i riktig stilling. Den delen som forhindrer at hodet faller frem, sitter fast med trykknapper og slipper helt ved en viss kraft, noe som gjør at hodet kan bevege seg fritt.

Pannestøtten er polstret for komfortens skyld, kan skyves opp og ned og tilpasses barnets hode. Når du fester pannestøtten, vil det være et mellomrom på 12 cm fra hodet, noe som betyr at barnet kan bevege hodet fritt i sovestøtten.

NapUp er utviklet av ingeniører, toppdesignere, ortopeder og foreldre. NapUp er laget av materialer av høyeste kvalitet og er Oeko-Tex-sertifisert Standard 100 og REACH-sertifisert, noe som betyr at NapUp ikke inneholder noen skadelige stoffer. NapUp er krasjtestet og godkjent. Passer til alle bilstoler og beltestoler for barn i alderen +/- 18 måneder opptil 8 år.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .