Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
NapUp Sovestøtte Blå
NapUp Sovestøtte Blå
NapUp Sovestøtte Blå
NapUp Sovestøtte Blå

1 / 4

NapUp Sovestøtte Blå

429 kr
NapUp er løsningen på et velkjent problem barnets hode faller framover eller sidelengs når barnet sovner i bilstolen eller beltestolen. Det gjør reisen både ubehagelig og mindre sikker, noe som i tillegg fører til at sjåføren mister konsentrasjonen
Les mer
NapUp er løsningen på et velkjent problem barnets hode faller framover eller sidelengs når barnet sovner i bilstolen eller beltestolen. Det gjør reisen både ubehagelig og mindre sikker, noe som i tillegg fører til at sjåføren mister konsentrasjonen under kjøringen.

NapUp er det eneste krasjtestede og worldwide-patenterte produktet som hindrer at barnets hode faller framover eller sidelengs når barnet sovner i bilstolen eller beltestolen! Dette betyr at sjåføren kan fokusere helt på bilkjøringen. Ved eventuell kraftig oppbremsing eller krasj har barnet hodet i riktig stilling. Den delen som forhindrer at hodet faller frem, sitter fast med trykknapper og slipper helt ved en viss kraft, noe som gjør at hodet kan bevege seg fritt.

Pannestøtten er polstret for komfortens skyld, kan skyves opp og ned og tilpasses barnets hode. Når du fester pannestøtten, vil det være et mellomrom på 12 cm fra hodet, noe som betyr at barnet kan bevege hodet fritt i sovestøtten.

NapUp er utviklet av ingeniører, toppdesignere, ortopeder og foreldre. NapUp er laget av materialer av høyeste kvalitet og er Oeko-Tex-sertifisert Standard 100 og REACH-sertifisert, noe som betyr at NapUp ikke inneholder noen skadelige stoffer. NapUp er krasjtestet og godkjent. Passer til alle bilstoler og beltestoler for barn i alderen +/- 18 måneder opptil 8 år.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser