Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Musikkinstrumenter, Explore & More, Skip Hop

Musikkinstrumenter, Explore & More, Skip Hop
Musikkinstrumenter, Explore & More, Skip Hop
Musikkinstrumenter, Explore & More, Skip Hop
299 kr
  • Forventet leveringstid:
    4-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Instrumentene som inngår i dette fine settet er en bie-tromme, en reve-tamburin og en bie-kastanjett. De er gripevennlige, har klare farger, fine detaljer og fantastisk lyd. Bie-tromme med raslende perler inni. Reve-tamburin med bjeller. Bie-kastanjett med bøyelige vinger. Enkle å holde i for små hender. Inneholder ikke PVC og ftalater. Tromme: 17 x 4 x 15 cm. Tamburin: 11 x 4 x 15 cm. Kastanjett: 9 x 6 x 15 cm. Fra 3 måneder.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.