Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Mountain Buggy, Family pack til Duet Enkelvogn, Marine

Til kassen

Se også

Mountain Buggy, Family pack til Duet Enkelvogn, Marine

(0)
Skriv en anmeldelse
2495 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Lekmer AB

Overvåk produktets pris

I takt med å din familie vokser kan du enkelt forvandle din Duet enkelvogn til en søskenvogn med hjelp av denne family pack. Settet inneholder en bagdel, en sportsdel med vendbar vattert sittepute og en bøyle.

mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span" mce_fixed="1"> Bagdel>
Denne bagdelen tilbyr allsidighet og innovasjon med en lang levetid. Med tre forskjellige løsninger der barnet kan være vendt mot forelderen og som passer fra nyfødt og opp til 3 år. Liggestilling for de minste, skrå posisjon for barn med kolikk og et sete der barnet sitter vendt mot forelderen. Bagdelsrammen er i metall. Bagdelen klikkes i vognen med medfølgende adapter som festes rundt vognens understell. Adapteren følger med når du kjøper bagdelen. En vendbar sportsdel (Parent Facing Seat) inngår i bagdelen. Denne stoffinnsatsen tres på bagdelsrammen og forvandler bagdelen til en liten sportsdel - fremdeles vendt mot deg (bagdelstrekket må tas av).

- UPF 50+
- Hull i bunnplaten for ventilasjon med naturlig luftsirkulasjon
- Madrass med ventilasjonshull for varme dager

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.