Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Maxi-Cosi Bilsetetrekk for sommer Cabriofix blå

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Maxi-Cosi Bilsetetrekk for sommer Cabriofix blå
Maxi-Cosi Bilsetetrekk for sommer Cabriofix blå
563 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Det myke materialet på Cabriofix biltrekk fra Maxi-Cosi sørger for at gullungen din ikke blir for varm, og har det behagelig i setet sitt om sommeren. I tillegg til å hindre barnet ditt i å bli for varm i varmt vær, gir setetrekket også ekstra beskyttelse til bilsetets polstring. Dette vaskbare sommersetetrekket er laget av plysj, lett å rengjøre i vaskemaskinen, og det holder også RodiFix-møbeltrekket lenger som ny. Det er utformet for å passe perfekt over det vanlige Maxi-Cosi CabrioFix barnesetetrekket uten å fjerne selen. Advarsel: Fest produktet godt før du setter barnet i setet.
  • Farge: blå
  • Utvendig materiale: stoff
  • Materiale fôring: 100% polyester
  • Sommertrekk for babybilsete
  • Kan vaskes i vaskemaskin
  • Anbefalt alder: fra fødsel opptil 12 måneder
  • Stoff: Bomull: 100%
  • SKU:423998
  • EAN:8712930080183

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.