Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Lascal, Buggy Board Mini Black

1 / 1

Lascal, Buggy Board Mini Black

680 kr
Et ståbrett som monteres på barnevognen slik at et eldre søsken kan hvile beina når det er slitsomt å gå! BuggyBoard gir ditt barn sikkerhet og komfort i trange byer og trafikkerte områder. BuggyBoard Mini gjør det lettere for begge når små bein er t
Les mer
Et ståbrett som monteres på barnevognen slik at et eldre søsken kan hvile beina når det er slitsomt å gå! BuggyBoard gir ditt barn sikkerhet og komfort i trange byer og trafikkerte områder. BuggyBoard Mini gjør det lettere for begge når små bein er trøtte eller du har dårlig tid. Lascal Buggy Board Mini er en mindre versjon enn Buggy Board Maxi som passer til vogner som har en avstand mellom chassisrørene på 26 - 50 cm. Ståflaten er stor og har en sklisikker struktur for å redusere risikoen for at ditt barn skal falle av. Ståbrettet har også beskyttende kanter for maksimal sikkerhet. Brettets EASY-FIT™-funksjon gjør at det passer firkantede, ovale eller runde chassisrør med en maksimal omkrets på 22,5 cm.

Spesifikasjoner:
– Universell ståbrett, passer 99% av alle vogner.
– BuggyBoard Mini™ kan festes på understellet eller barnevognens chassisrør med en bredde mellom 26 - 50 cm og Maxi ved bredde 31 - 54 cm.
– Koblingene er laget for å passe firkantede, ovale eller runde chassisrør med en maksimal omkrets på 22,5 cm.
– Hjulaksel er ikke nødvendig.

Firkantet chassisrør

Maksimal omkrets 16.8 cm
Maks 4.2 x 4.2 x 47 cm

Runde chassisrør

Min. ø 1 cm
Maks. ø 6 cm
Maksimal omkrets 18.8 cm

Ovale chassisrør
Maksimal omkrets 22.5 cm

Testet och Godkjent

BuggyBoard™ er testet og godkjent av TÜV og den Europeiske Standarden EN1888/2003+ A1 +A2 + A3:2005 (relevante paragrafer). Alle delene er testede og oppfyller gjeldende standarder for kjemikalier i barneprodukter i henhold til REACH (EU) och CPSIA (U.S.)
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse