Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Lammeskinnsfell, Klippet, Linen, Segr

Til kassen

Se også

Lammeskinnsfell, Klippet, Linen, Segr

(0)
Skriv en anmeldelse
644 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Kan brukes i vognen, i sengen og på gulvet. Egenskaper: varmer når det er kaldt og avkjøler når det er varmt (lammeskinn absorberer fuktighet). Lammeskinnene er "babysafe", det vil si at skinnene er tromlet slik at det ikke er tagger eller andre skadelige stoffer igjen i lammeskinnene. Barna blir vanligvis rolige og harmoniske av lammeskinnene. Kan vaskes i vaskemaskin ved 30 grader på ullprogram med ullsjampo. Mål: ca. 8085 x 5055 cm. Alle lammeskinn/vognposer fra Segr er 100 % kromfrie og kommer fra New Zealand. Garving: Whitan Tanning er en garving som er kromfri. Garvingen gjøres med en blanding av syntetiske og vegetabilske stoffer. Segrs lammeskinn er Öko-Tex-sertifiserte (testet og godkjent). Woolmark-sertifisert betyr at ullen er ren og holder høyeste kvalitet i henhold til Woolmarks strenge regler. Segrs fabrikker er miljøsertifiserte. Dette innebærer at oppdretterne som vår leverandør bruker, følger Animal Welfare Program, som betyr at dyreholdet er svært bra og følger de regler som finnes.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.