Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Kreativ babyleke 30 deler

Til kassen

Se også

Kreativ babyleke 30 deler

(0)
Skriv en anmeldelse
Kreativ babyleke 30 deler
Kreativ babyleke 30 deler
149 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
La barnet slippe kreativiteten løs med 30 fargerike byggeperler og baller fra Lalaboom som kan klikkes fast i hverandre! Snurr og bland farger og former bruk fantasien for å skape ulike figurer eller tre delene på den barnevennlige snoren som følger med. Kåret til årets småbarnleke i 2018 av den svenske bransjeforeningen Lek- och babybranschen. Fra ti måneder.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>