Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Krabbeleke, Explore & More, Skip Hop

Krabbeleke, Explore & More, Skip Hop
Krabbeleke, Explore & More, Skip Hop
Krabbeleke, Explore & More, Skip Hop
Krabbeleke, Explore & More, Skip Hop
399 kr
  • Forventet leveringstid:
    4-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Explore & More Krabbeleke er en interaktiv leke som hjelper barnet ditt med å utvikle motorikken. Bien beveger seg omkring på gulvet mens den summer, blinker og spiller glad musikk og oppmuntrer barnet til å krabbe etter. Når barnet når fram, kan bien løftes fra skyen og brukes som leke. Fra ca. 5 måneder. Interaktiv lek i tre trinn som oppmuntrer barnet til å krabbe med lys, musikk og bevegelse. Trinn 1 (før barnet kan krabbe): Bierangle som gynger, men ikke velter. Trinn 2 ( lære seg å krabbe): Leken beveger seg i sirkel, men holder seg nær barnet. Trinn 3 (utvikle krabbingen): Leken beveger seg tilfeldig og lokker barnet til å krabbe etter. Bien har bitevennlige detaljer og bevegelige perler. Når bien løftes, snurrer skyen rundt. Barnet belønnes med fargerike lys og musikk. En sensor hjelper til med å unngå hinder. Størrelse: 14 x 14 x 10 cm.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.