Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

KidKraft Austin Leketøyskasse hvit 76,2x45,7x54 cm 14951

(4)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
KidKraft Austin Leketøyskasse hvit 76,2x45,7x54 cm 14951
KidKraft Austin Leketøyskasse hvit 76,2x45,7x54 cm 14951
KidKraft Austin Leketøyskasse hvit 76,2x45,7x54 cm 14951
1681 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Leketøyskassen Austin fra KidKraft kan holde barnas leker og andre skatter trygge. Med klassisk, attraktivt design er denne leketøyskassen et vakkert og nyttig tillegg til alle lekerom. Lokkets unike sikkerhetshengsel er utformet for barn slik at den ikke kan falle og klemme små fingre ved et uhell. Den robuste MDF-konstruksjonen gjør denne leketøykassen meget holdbar. Kassen har rikelig med lagringsplass, og kan også brukes som en benk, slik at barna sette seg ned når de er lei av å leke.
 • Farge: hvit
 • Materiale: MDF
 • Mål: 76,2 x 45,7 x 54 cm (L x B x H)
 • Lokk med sikkerhetshengsel
 • Kan også brukes som benk
 • Anbefalt alder: 1 år og eldre
 • SKU:417820
 • EAN:0706943149515

4.0

Basert på 4 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-1)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.