Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

I Can Spoon Barneskje 6 stk. Soft line Rätt Start
I Can Spoon Barneskje 6 stk. Soft line Rätt Start

1 / 2

I Can Spoon Barneskje 6 stk. Soft line Rätt Start

199 kr
I Can Multi Grip Spoon Dexterity Developer for Early EatersI Can multigrip-skje er en ny svensk oppfinnelse som gjør det lettere for barn å spise selv.Det er viktig at måltider er en positiv opplevelse fra begynnelsen av. Mange barn vil også hjelpe
Les mer
I Can Multi Grip Spoon Dexterity Developer for Early Eaters

I Can multigrip-skje er en ny svensk oppfinnelse som gjør det lettere for barn å spise selv.

Det er viktig at måltider er en positiv opplevelse fra begynnelsen av. Mange barn vil også hjelpe til selv. Det å spise er i seg selv en utmerket måte å utvikle motoriske ferdigheter på mat er en god motivasjon. Det unike med I Can Spoons er at grepet er flatt vertikalt, noe som gjør et presisjonsgrep enklere. Mange andre barneskjeer oppmuntrer til bruk av det ganske "primitive" hele-hånden-grepet. Helt klart et stabilt grep, men det oppmuntrer neppe til å utvikle motorikken. Skjeen kan også brukes (barnet velger selvfølgelig) med gjennomgående tommel- eller pekefingergrep eller femfingergrep og gir barnet gode muligheter for utvikling, mindre søl og fremfor alt et lykkeligere barn.

A: Skjeene er flate vertikalt oppmuntrer til presisjonsgrep. Skjeen er vinklet oppover for å gjøre det lettere å få opp maten

B: "Nebbet" gir ekstra støtte i hånden

C: Designen er utviklet slik at barnet enkelt kan få maten opp på skjeen

Passer til små fingre. Lett vekt, liten størrelse og morsomme farger. Den morsomme fugleformen gjør måltidene til en fristende aktivitet.

Ingen BPA eller PVC. Forpakningen inneholder seks skjeer. Kan vaskes i oppvaskmaskin ved 45 °C.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .