Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gravid- og ammepute Stripete Grå
Gravid- og ammepute Stripete Grå
Gravid- og ammepute Stripete Grå

1 / 3

Gravid- og ammepute Stripete Grå

949 kr
Doomoos pute til gravide og ammende er en stor, supermyk og ergonomisk pute som anbefales av jordmødre. Puten er fylt med små, knitrefrie EPS-kuler som gjør den lett å forme, og gir optimal støtte til både små og store mammaer samt det voksende barn
Les mer
Doomoos pute til gravide og ammende er en stor, supermyk og ergonomisk pute som anbefales av jordmødre. Puten er fylt med små, knitrefrie EPS-kuler som gjør den lett å forme, og gir optimal støtte til både små og store mammaer samt det voksende barnet.

Under graviditeten gir puten støtte og avlastning og en behageligere sitte- eller liggestilling. Puten anbefales av jordmødre til gravide som har problemer med bekkenbunnen eller har søvnproblemer. Puten ligger stabilt mellom bena og hodet. Puten støtter da magen og avlaster ved bekkenløsning.

Som ammepute fungerer puten optimalt med de små EPS-kulene. De gjør at puten beholder sprett og spenst under hele ammingen og hindrer at den synker sammen. På den måten får barnet en optimal ammeposisjon og mister ikke grepet rundt brystvorten. Samtidig får mammaen god avlastning for skuldre, nakke og rygg.

Doomoos kombinerte gravid- og ammepute har flere smarte funksjoner. Den kan brukes som komfortabel liggestøtte for barnet, både når det ligger på mage og rygg. Puten fungerer i tillegg som en trygg sittestøtte når barnet skal lære seg å sitte og en koselig lesepute for både barn og voksne.

Putens trekk er laget av økologisk bomullstrikot. Trekket er avtagbart og kan vaskes i vaskemaskin ved 30 grader. Innerputen kan også maskinvaskes ved 30 grader.

EPS-kuler har en antibakteriell egenskap som er fordelaktig i ammesituasjonen. Bakterier overlever ikke naturlig i mikrokulenes miljø. EPS-kuler inneholder mye luft, så etter en viss bruk blir kulene flate. Derfor er det mulig å fylle på Doomoos kvalitetsputer via en glidelås på innerputen.

Doomoos EPS-kuler og ekstra trekk finnes som tilbehør og selges der Doomoos puter selges.

Med Doomoos gravid- og ammepute blir både mammaen og barnet mer avslappet og får dermed en koselig og velfungerende ammestund, noe som ifølge nyere forskning stimulerer melkeproduksjonen.

Puten finnes i mange forskjellige farger og også som en mindre ammepute.

Best i test! Doomoo Ammepute og Doomoo Gravid- og ammepute ble i 2016 kåret til Bästa amningskudden av testnettsiden Bäst-i-test.se.

Fakta Doomoo Gravid- og ammepute:
Ergonomisk og ultramyk
Fylt med små EPS-kuler
Økologisk, Oeko-Tex-sertifisert bomullstrikot
Påfyllbar EPS-kuler finnes som tilbehør
Multifunksjon gravid- og ammepute, ligge- og sittestøtte for barnet
Ekstra trekk kan kjøpes til
Doomoo ammepute finnes i to størrelser

Størrelse: 74 x 42 x 17 cm

Materiale: Trekk i 95 % bomull og 5 % elastan. Innerpute i 92 % polyester, 8 % elastan. Fyll: EPS-kuler av 100 % polystyren.

Innerputen og trekket kan vaskes i vaskemaskin ved 30 grader.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse