Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gravid- og ammepute Dusty Pink

Gravid- og ammepute Dusty Pink
Gravid- og ammepute Dusty Pink
Gravid- og ammepute Dusty Pink
Gravid- og ammepute Dusty Pink
1495 kr
  • Forventet leveringstid:
    6-9 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

bbhugme er en unik gravid- og ammepute som er designet for å gi deg god støtte og komfort både under graviditeten og gjennom hele ammeperioden. Puten er utviklet av tre norske, kvinnelige kiropraktorer og entreprenører som er spesialister på muskel- og skjelettplager hos barn, gravide og kvinner som nettopp har født barn.

Under graviditeten gir puten riktig støtte til de viktigste områdene mage, bekken, korsrygg, knær og ankler.

Når den brukes som ammepute, gir bbhugme støtte til både deg og babyen. Festes rundt midjen for å gi bedre nakke- og skulderstøtte for deg og ekstra komfort for barnet ditt. Takket være putens naturlige, myke og miljøvennlige materiale, former den seg lett etter kroppen og får deg til å slappe bedre av i nakken og skuldrene, samtidig som babyen ligger trygt og behagelig under ammingen.

Graviditet:
Rundt ni av ti kvinner lider av ryggsmerter eller bekkenrelaterte smerter eller ubehag under graviditeten. Forskning viser også at mange fortsetter å slite med plagene lenge, også etter at babyen er født. Gravide med bekkenløsning og ryggplager har ofte nedsatt søvnkvalitet da de ikke finner noen god hvilestilling som avlaster kroppen. bbhugme er spesielt utviklet for å hjelpe gravide med nettopp det.

Amming:
Under ammingen kan bbhugme enkelt og sikkert knytes rundt kroppen for å hindre barnet i å skli av puten og unngå unødvendige belastninger og spenninger i nakke og skuldre. Puten er ergonomisk designet for å passe de fleste kroppstyper. Ammer du tvillinger? Ikke noe problem. Det er plass til begge barna på bbhugme. Faktiskt anbefales bbhugme til alle nybakte tvillingfamilier!

Bare det beste er godt nok for mor og baby! For oss er å ta miljøhensyn like viktig som det er selvfølgelig. Vi har derfor valgt Oeko-Tex-sertifisert materiale til trekket og BPA-frie silikonringer. Fyllet i puten består av små ESP-kuler som er valgt spesielt på grunn av antibakterielle og soppresistente egenskaper.

Trekket kan vaskes ved 40 grader, silikonringene kan vaskes i vaskemaskin eller kokes og innerputen kan vaskes for hånd.

bbhugme selges som et komplett sett og består av innerpute, trekk, to silikonringer og en praktisk og stilren oppbevaringsbag.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .