Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Gåvogn Senses

Til kassen

Se også

Gåvogn Senses

(0)
Skriv en anmeldelse
Gåvogn Senses
Gåvogn Senses
Gåvogn Senses
Gåvogn Senses
449 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Mickis klassiske gåvogn i tre med myke detaljer i grønt lin!

Lære-å-gå-vognen gir stabil og sikker støtte når barnet skal ta sine første skritt. Vognen ser ut som en søt kanin, med myke ører og et fint ansikt foran. De lekne fargene og kombinasjonen av forskjellige naturmaterialer gir et mykt inntrykk og lar barnet bruke flere av sansene sine i leken.

Hvordan høres det ut når man slipper en kloss i den harde trevognen? Og hvordan føles det å ta på kaninens myke stoffører? Gåvognen har justerbart håndtak og hjul i PVC-fri plast som kan bremses.

Når barnet har lært seg å gå, er det bare å justere håndtaket, så har man en morsom lekevogn i flere år. Kanskje skal klossene fraktes et sted, eller kanskje bamsen vil ut på trilletur?

Mål: B45 x L35 x H48 cm.

Fra seks måneder.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.