Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Elektrisk sterilisator
Elektrisk sterilisator

1 / 2

Elektrisk sterilisator

(19 anmeldelser)
1199 kr
Hold barnets tåteflasker frie for bakterier med den elektriske sterilisatoren fra Tommee Tippee. Sterilisatoren har et nytt og elegant utseende med en oval form som tar opp mindre plass på kjøkkenbenken. Med et knappetrykk kan du sterilisere opptil s
Les mer
Hold barnets tåteflasker frie for bakterier med den elektriske sterilisatoren fra Tommee Tippee. Sterilisatoren har et nytt og elegant utseende med en oval form som tar opp mindre plass på kjøkkenbenken. Med et knappetrykk kan du sterilisere opptil seks flasker på bare et par minutter. Hele steriliseringssyklusen tar ca. fem minutter, inkludert tre minutters avkjøling. Du, som småbarnsforelder, vet hvor viktig det er å holde et hygienisk miljø rundt barnet samtidig som du trygt håndterer alt det praktiske i hverdagen. Spar tid om morgenen ved å sterilisere flaskene allerede kvelden før de skal brukes. Ettersom innholdet holder seg bakteriefritt i opptil 24 timer, er flaskene klare til bruk morgenen etter. Sterilisatoren løsner raskt og enkelt 99,9 % av alle bakterier fra tåteflaskene. Fri for BPA og ftalater. Inkluderer en 150 ml-tåteflaske, en smokk (03 md) og en flaskeklype.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .