Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Elektrisk sterilisator

(19)
Skriv en anmeldelse
Elektrisk sterilisator
Elektrisk sterilisator
1199 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-7 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Hold barnets tåteflasker frie for bakterier med den elektriske sterilisatoren fra Tommee Tippee. Sterilisatoren har et nytt og elegant utseende med en oval form som tar opp mindre plass på kjøkkenbenken. Med et knappetrykk kan du sterilisere opptil seks flasker på bare et par minutter. Hele steriliseringssyklusen tar ca. fem minutter, inkludert tre minutters avkjøling. Du, som småbarnsforelder, vet hvor viktig det er å holde et hygienisk miljø rundt barnet samtidig som du trygt håndterer alt det praktiske i hverdagen. Spar tid om morgenen ved å sterilisere flaskene allerede kvelden før de skal brukes. Ettersom innholdet holder seg bakteriefritt i opptil 24 timer, er flaskene klare til bruk morgenen etter. Sterilisatoren løsner raskt og enkelt 99,9 % av alle bakterier fra tåteflaskene. Fri for BPA og ftalater. Inkluderer en 150 ml-tåteflaske, en smokk (03 md) og en flaskeklype.

4.5

Basert på 19 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (14)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.