Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Easy View Baksetespeil, Diono

Til kassen

Se også

Easy View Baksetespeil, Diono

(0)
Skriv en anmeldelse
Easy View Baksetespeil, Diono
Easy View Baksetespeil, Diono
Easy View Baksetespeil, Diono
258 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Easy View er et suverent og svært populært baksetespeil som gir en perfekt vinkel slik at du kan se og få øyekontakt med det bakovervendte barnet i baksetet. Easy View roterer 360 grader ved hjelp av en kule og en holder og har en stor, konveks speilflate (19 cm) som gir en så god vinkel at du ser barnet uansett hvordan det rører på seg i bilstolen. Ettersom Easy View kan festes midt på nakkestøtten, er det enkelt å overvåke barnet i sjåførens ryggespeil. Det er enkelt å feste og justere Easy View. Det har en solid, men lett konstruksjon, der speilet i seg selv er laget av barnesikker plast. Roterer 360 grader. Lett å justere. 19 cm konveks speilflate. Er kollisjonstestet.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.