Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Duett 2, Black, Hauck

Til kassen

Se også

Duett 2, Black, Hauck

(0)
Skriv en anmeldelse
Duett 2, Black, Hauck
Duett 2, Black, Hauck
Duett 2, Black, Hauck
Duett 2, Black, Hauck
3716 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Duett 2 er en smart tandemløsning på søskenvogn. Den perfekte løsningen når man har barn i ulik alder. Den øverste sittedelen gjør du enkelt om til liggedel for å kunne bruke vognen fra nyfødt. Med ekstrasetet som følger med kan det eldste barnet være med på turen ved å sitte på undersiden av det yngre barnet. Du kan bruke vognen som enkelvogn ved å fjerne ekstrasetet som er montert bak på vognens understell. Sittedelen kan justeres i flere forskjellige sitte- og liggestillinger, mens ekstrasetet bare har én posisjon i en hvilestilling. Den øverste sittedelen kan også gjøres om til en liggedel for det nyfødte barnet. Mål, oppslått (maks.): 105 x 66 x 104 cm. Mål, sammenslått: 96 x 67 x 40 cm. Vekt, komplett med 2 sittedeler: 15,55 kg. Produkter som inngår i vognen er understell, liggedel/sittedel og søskendel samt regntrekk.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.