Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Diono, Bilspeil, Easy View Plus, Sølv

Til kassen

Se også

Diono, Bilspeil, Easy View Plus, Sølv

(0)
Skriv en anmeldelse
Diono, Bilspeil, Easy View Plus, Sølv
Diono, Bilspeil, Easy View Plus, Sølv
Diono, Bilspeil, Easy View Plus, Sølv
379 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Lekmer AB
Easy View Plus er et supersmart baksetespeil fra Diono. Med Easy View Plus kan du se barnet ditt i den bakovervendte stolen dag som natt, lyst som mørkt. Det medfølger nemlig en fjernkontroll som tenner en liten lampe slik at du kan se barnet i mørket. Lampen tennes dessuten gradvis, slik at den ikke overrasker og vekker barnet.

Easy View Plus har en stor konveks speilflate med en diameter på 24 cm. Speilet kan roteres 360 grader og vinkles for å få en perfekt synsvinkel fra ditt eget bakspeil. Fest det på nakkestøtten med hjelp av en medfølgende rem. Ingen nakkestøtte i bilen? Det går bra likevel, Easy View Plus kommer også med en holder der du kan feste den i ryggstøtten i stedet.

Ettersom du kan vinkle, snurre og feste speilet på så mange forskjellige måter, kan du enkelt finne inn stilling der du kan se barnet ditt, men likevel ikke blokkerer synsfeltet bakover.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.