Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Diaper Bag 15 L Black Twistshake

Til kassen

Se også

Diaper Bag 15 L Black Twistshake

(0)
Skriv en anmeldelse
Diaper Bag 15 L Black Twistshake
Diaper Bag 15 L Black Twistshake
Diaper Bag 15 L Black Twistshake
Diaper Bag 15 L Black Twistshake
818 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Alt-i-ett stelleveske fra Twistshake! Denne tidløse, klassiske stellebagen i svart er laget for å passe til alle foreldre og anledninger. Du kan bære den på skulderen, i hånden eller henge den på barnevognen. Den har mengder av plass til barnets essensielle ting, og for å gjøre det lettere for deg å finne det du ser etter har den en smart stålramme i åpningen som holder bagen helt åpen mens du leter. Det følger også med vognklips, slik at du kan henge den på barnevognen, samt en nyttig stellematte, så du enkelt kan bytte bleie på barnet uansett hvor du er. Takket være stelleveskens vannavvisende materiale tåler den alle slags utendørseventyr, uansett vær!

Stellebagen har flere praktiske lommer, noe som gjør det enkelt å holde orden på innholdet. Du finner en stor lomme på framsiden, en på baksiden med glidelås samt lommer på hver side av bagen, slik at du enkelt og raskt får tilgang til de viktigste tingene dine. På innsiden er stellevesken utstyrt med tre store lommer for bleier, to varmebevarende lommer for tåteflasker og en skjult innerlomme med glidelås.

Twistshakes stellebag åpnes og lukkes med glidelås og rommer 15 liter. Den er svart på utsiden og grå på innsiden.

Vaskeråd: Håndvask og drypptørking anbefales (den bør henges opp til tørk umiddelbart etter vask).

Materiale: vannavvisende polyester.
Mål, stelleveske: 38 x 30 x 14 cm.
Mål, stellematte: 56 x 38 cm.
Lommer: to isolerte lommer for babyflasker, tre lommer for bleier, front- og baklommer og innerlommer med glidelås.
Farge: svart på utsiden og grå på innsiden.
Vaskeråd: håndvask og drypptørking anbefales.
Kapasitet: 15 liter.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.