Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Bumprider Sit Ståbrett Grey

(0)
Skriv en anmeldelse
Bumprider Sit Ståbrett Grey
Bumprider Sit Ståbrett Grey
Bumprider Sit Ståbrett Grey
999 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
    5-7 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Bumprider Sit er et unikt ståbrett som passer til alle typer vogner. Endelig et brett med sete slik at barnet kan hvile underveis. Pluss at det gjør trilleturen mye morsommere!

Bumprider er trolig det mest universelle og fleksible ståbrettet på markedet i dag. Den balanserte fjæringsteknologien gir en jevn og myk trilletur, selv på ujevnt underlag.

Bumprider er utformet for å passe til alle barnevognstyper. Det universelle festesystemet har nesten uendelige innstillingsmuligheter. Bumprider passer for barn fra rundt 2 til 5 år og opp til 25 kg.

Bumprider Sit er utstyrt med hurtigfester for enkel av- og påkobling. Du trenger ikke verktøy. Ettersom Bumprider passer til alle typer barnevogner, slipper du å bytte ståbrett når du bytter vogn.

Bumprider Sit er designet og testet i Sverige.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.