Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Bumprider Seat+ Svart

Til kassen

Se også

Bumprider Seat+ Svart

(0)
Skriv en anmeldelse
Bumprider Seat+ Svart
Bumprider Seat+ Svart
717 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Sete Bumprider Seat+ (OBS! Ståbrettet Bumprider er ikke inkludert, selges separat.)

Bumprider Seat+ er et eksklusivt, patentert tilbehør til den berømte svenske oppfinnelsen Bumprider Ride-On Board som forvandler ståbrettet ditt til en super deluxe passasjerplass med sete.

Dette gir barna muligheten til å velge selv om de vil stå eller sitte. Når du går med det minste barnet i barnevognen, gir Seat+ og Bumprider Ride-On Board storesøster eller storebror flere alternativer for å hoppe av og på og få en behagelig tur ved å stå på Bumprider Ride-On Board eller sitte på Seat+ i enten bakovervendt eller forovervendt posisjon.

Bumprider Seat+ har en ultralett design i aluminium, nylon og fiber og veier bare 0,7 kg. Seat+ er svært lite når det demonteres og kan oppbevares i varekurven. Selv om Seat+ er lite og lett, tåler det belastninger på opptil imponerende 22 kg eller barn fra to til fem år. Ståbrettet Bumprider Ride-On Board er testet og godkjent for en belastning på 30 kg.

Sete til Bumprider Ride-On Board
Setet er avtagbart for enkel rengjøring
Setet er ultralett, veier 0,7 kg
Integrert seteoppheng
Vendbar seteretning
Justerbar setehøyde

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.