Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Britax, Installasjonsbase, i-Size, Base

Til kassen

Se også

Britax, Installasjonsbase, i-Size, Base

(0)
Skriv en anmeldelse
Britax, Installasjonsbase, i-Size, Base
Britax, Installasjonsbase, i-Size, Base
1795 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Lekmer AB
Med i-Size installasjonsbase kan du feste og løsne din babybilstol i bilen med et enkelt håndgrep. Babybilstolen har praktiske indikatorer som viser når den er korrekt installert. Du kommer til å sette inn og ta ut din babybilstol fra bilen mange ganger, spesielt de første månedene, og takket være i-Size er det riktig enkelt. Basen etterlater du i bilen, forankret med ISOFIX-fester, og babybilstolen tar du løs samt fester i basen med et enkelt håndgrep.

- Hev- og senkbart støtteben som gir babybilstolens base ekstra stabilitet
- Integrerte håndtak gjør den enkelt å bære og flytte
- Enkel å oppbevare
- Justerbare ISOFIX-fester
- Mål: 45 - 72 x 44 x 64 cm

Prisvinner!
Britax Römer er vinner av Stiftung Warentest 2017, som beskriver produktet som ”svært sikker” og ”lett”. Produktent utmerket seg også med følgende ros: svært sikker ved frontal- og sidekollisjoner, lettjustert sele, enkelt å ta av og maskinvaske trekket på babybilstolen.

Til tross for at de øvrige produktene som ble testet fikk utmerkede resultater innen sikkerhet kjempet Britax Römer likevel hjem seieren takket være dens høye sikkerhetsstandard og praktiske funksjoner.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.