Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Beaba 4-i-1 Babymatprosessor Babycook Original grå

Fri frakt
Beaba 4-i-1 Babymatprosessor Babycook Original grå
Beaba 4-i-1 Babymatprosessor Babycook Original grå
Beaba 4-i-1 Babymatprosessor Babycook Original grå
1516 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-9 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne 4-i-1 baby matprosessoren Babycook Original fra Beaba er et unikt kjøkkenapparat som fungerer som en dampkoker, blender, avrimer og oppvarmer. Tilberedningstiden til et komplett måltid er 15 minutter: poteter, grønnsaker og kjøtt kan dampes på samme tid. Maten er tilberedt med damp, som er den sunneste måten å forberede mat på, fordi alle vitaminer og mineraler er bevart i maten . Prosessoren kan også brukes til hurtig oppvarming eller opptining av forkokte matvarer. Den avtakbare dampkurven gjør det mulig å samle næringsrik matlagingsjuice for å endre konsistensen på måltidet, og den graduerte målebollen gjør at du kan måle mengden vann som skal helles i tanken enkelt. Spatelen kan brukes til å løfte dampkurven, røre, og flytte mat over i en bolle. Leveringen inkluderer også en blender, et filterlokk for smoothie og en spatel.
 • Farger: grå og hvit
 • Materiale: plast
 • Dimensjoner: 27 x 13,6 x 21 cm (L x B x H)
 • 4-i-1 matprosessor: dampkoker, blender, avrimer, oppvarmer
 • Damp koker raskt på 15 minutter
 • Avtakbar dampkurv
 • Smart auto-av funksjon
 • Tilbehør inkluderer en blender, et filterlokk for smoothie og en spatel
 • SKU:413038
 • EAN:3384349124717

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .