Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Barnkammaren, Pixiveske, Rosa
Barnkammaren, Pixiveske, Rosa

1 / 2

Barnkammaren, Pixiveske, Rosa

179 kr
Rosa og hvit Pixiveske fra Kids Concept med motiv av stjerner og teksten "Mine Pixibøker". Den er en smart oppbevaring for alle små Pixibøker og lett å ta med på reise. Den første Barnkammarboken kom ut for 25 år siden. Barnkammarbøkene har solgt
Les mer
Rosa og hvit Pixiveske fra Kids Concept med motiv av stjerner og teksten "Mine Pixibøker". Den er en smart oppbevaring for alle små Pixibøker og lett å ta med på reise.

Den første Barnkammarboken kom ut for 25 år siden. Barnkammarbøkene har solgt i mer enn en million eksemplarer og er utrolig populære takket være sine fortellinger, dikt, sanger og rim og regler. Nå samarbeider Kids Concept med Bonnier Carlsen og har utviklet en eksklusiv serie møbler og innredning med motiv fra de klassiske Barnkammarbøkene. Hensikten er å oppmuntre barns lesing og gjøre bøker lett tilgjengelige i barnerommet. Blant produktene finnes sengesett, tepper, lamper, treklosser og Pixiebokstativ. Det koordinerte sortimentet blir fine innredningsdetaljer i barnerommet og utgjør sammen med bøkene fine gaver til fødselsdager og dåp.

Materiale: papp
Mål: 23 x 12 x 7,5 cm
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser