Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Barnevognsvifte, Inovi

Til kassen

Se også

Barnevognsvifte, Inovi

(0)
Skriv en anmeldelse
Barnevognsvifte, Inovi
Barnevognsvifte, Inovi
Barnevognsvifte, Inovi
Barnevognsvifte, Inovi
Barnevognsvifte, Inovi
Barnevognsvifte, Inovi
153 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Fargerik vifte som du enkelt kan montere på barnevognen eller barnesengen når det er varmt. Viftebladet er laget av mykt materiale, noe som betyr at det ikke er noen fare om små fingre kommer borti den. Den har også en liten lampe.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.