Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Babylonia BB-TAI Babybæresele lys grå BDDTAI sizer 990

Til kassen

Se også

Babylonia BB-TAI Babybæresele lys grå BDDTAI sizer 990

(0)
Skriv en anmeldelse
Babylonia BB-TAI Babybæresele lys grå BDDTAI sizer 990
Babylonia BB-TAI Babybæresele lys grå BDDTAI sizer 990
1066 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  3-7 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Babybæreselen BB-TAI fra Babylonia trenger nesten ikke knyting og sørger for perfekt støtte for babyen! BB-TAI er laget av 100% økologisk bomull og kombinerer den asiatiske enkelheten fra Mei Tai med komforten til en baby bæreslynge. Små babyer kan tilogmed bæres på ryggen, takket være den avtagbare innerlommen. Du kan benytte bæreselen rett etter fødsel til så lenge babyen har behov for å bæres. Bæreselen egner seg for babyer som veier mellom 3-15 kg. BB-TAI leveres med en svært praktisk bæreveske.
 • Farge: lysegrå
 • Egnet for 3-15 kg
 • Med avtagbar innerlomme
 • Egnet for magen, hoftene og ryggen
 • Leveres med svært praktisk bæreveske
 • Stoff: Bomull: 100%
 • SKU:416969
 • EAN:5425011484987

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.