Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Baby Art Skulpturramme My Baby 3D hvit

Til kassen

Se også

Baby Art Skulpturramme My Baby 3D hvit

(0)
Skriv en anmeldelse
Baby Art Skulpturramme My Baby 3D hvit
Baby Art Skulpturramme My Baby 3D hvit
Baby Art Skulpturramme My Baby 3D hvit
Baby Art Skulpturramme My Baby 3D hvit
790 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

My Baby 3D-skulpturrammen fra Baby Art er en spesiell måte å lage et trendy minnesmerke av babyens første uker med en vakker gipsavstøpning av babyens hånd- eller fotavtrykk. Denne moderne, hvite bilderammen av tre inneholder alt du trenger for å lage et personlig minnesmerke med babyens små avtrykk. For å lage en gipsskulptur, bare legg babyens hånd eller fot i den flytende 3D-leiren i en krukke og tilsett deretter den flytende gipsen i formen som ble dannet. La den tørke og fest den på den hvite overflaten på rammen med den medfølgende klebrige puten. Prosessen er veldig enkel, da den ikke krever verken baking eller andre materialer, og alle modelleringsmaterialene er allerede inkluderte i dette settet. Det tar bare 10-15 minutter å lage et perfekt avtrykk (uten tørketid).
  • Farge: hvit
  • Materiale: MDF
  • Mål: 17 x 8 x 21 cm (B x D x H)
  • Trygg for babyens hud
  • 10-15 minutter å lage et perfekt avtrykk
  • Mange forsøk kan gjøres før leire tørker
  • Enkel bruk: ingen baking, ingen ytterligere materialer kreves
  • Levering inkluderer: 2 x poser med 3D-materiale, 2 x gipsposer, 1 x spatel, 2 x klebrige puter, 1 x hetteglass (metallisk maling), 1 x børste
  • SKU:425180
  • EAN:3220660304608

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.