Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Babblarna Vognleke Bobbo & Doddo

Til kassen

Se også

Babblarna Vognleke Bobbo & Doddo

(0)
Skriv en anmeldelse
254 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Babblarna er morsomme, myke og gode. De lokker barna til lek med sang, dans og babbel i den tidlige språkutviklingen. Alle barn elsker Babblarna, men de er spesielt bra for barn som trenger litt eller mye hjelp i språkutviklingen. Den fine barnevognleken underholder barnet og stimulerer den visuelle utviklingen med de to fargerike, svevende Babblarna-figurene og en myk, hvit sky. Vognleken er lett å feste til barnevognen og er deretter klar til å trille ut på eventyr. Velkommen til Babblarnas verden! Kan vaskes ved 40 grader. Godkjent og CE-merket i henhold til EN71.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.