Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Babblarna Vognleke Bobbo & Doddo

(0)
Skriv en anmeldelse
230 kr
  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    5-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Babblarna er morsomme, myke og gode. De lokker barna til lek med sang, dans og babbel i den tidlige språkutviklingen. Alle barn elsker Babblarna, men de er spesielt bra for barn som trenger litt eller mye hjelp i språkutviklingen. Den fine barnevognleken underholder barnet og stimulerer den visuelle utviklingen med de to fargerike, svevende Babblarna-figurene og en myk, hvit sky. Vognleken er lett å feste til barnevognen og er deretter klar til å trille ut på eventyr. Velkommen til Babblarnas verden! Kan vaskes ved 40 grader. Godkjent og CE-merket i henhold til EN71.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.