Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Ammepute Owls Rätt Start

Til kassen

Se også

Ammepute Owls Rätt Start

(0)
Skriv en anmeldelse
464 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Ammepute med uglemønster fra Rätt Start for komfortabel og rolig amming.

Ammeputen har ytterstoff i 100 % økologisk, GOTS-sertifisert bomull. Ammeputen er utformet sammen med spesialister i bransjen og ammende mammaer. Alt for å gi deg og babyen en avlastende ammestilling og en fredelig ammestund. Puten er smal i den ene enden og bred i den andre. Den smale siden passer perfekt rundt ryggen, og på den tykke siden hviler barnet med god støtte under kroppen.

Kan brukes mot høyre eller venstre side. Enten du ammer eller flaskemater får ammeputen deg til å komme nær babyen din, noe som bidrar til å skape et sterkere bånd.

Hele produktet er allergisikkert og sertifisert i henhold til Oeko-Tex, klasse 1 Baby.

Ytterstoffet er laget av 100 % økologisk, GOTS-sertifisert bomull og fyllet av 100 % polyester. Det gir uovertrufne egenskaper når det gjelder å fordele babyens vekt og avlede overskuddsvarme. Puten kan vaskes i vaskemaskin. Enkelt og hygienisk.

Vaskeråd: Bruk aldri tøymykner og helst flytende vaskemiddel. Puten kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur. Rist puten etterpå.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.