Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Aktivitetsstol 2-i-1, Silver Lining, Skip Hop

(0)
Skriv en anmeldelse
Aktivitetsstol 2-i-1, Silver Lining, Skip Hop
Aktivitetsstol 2-i-1, Silver Lining, Skip Hop
Aktivitetsstol 2-i-1, Silver Lining, Skip Hop
Aktivitetsstol 2-i-1, Silver Lining, Skip Hop
789 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid:
    6-8 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

En aktivitetsstol fra Skip Hop som oppmuntrer barnet ditt til å øve seg på å sitte på en leken måte. Den stødige stolen med brede ben og mykt stoffsete gjør at barnet sitter trygt og stabilt. Med den roterende 2-i-1-funksjonen kan du enkelt veksle mellom faste leker og et brett, perfekt for mellommåltider! Med stolen følger det tre interaktive aktivitetsleker i form av en snurrende stjerne, en solrangle og en måne med flyttbare perler. Stolens stofftrekk er lett å ta av og kan vaskes i vaskemaskin. Aktivitetsstolen rengjøres med en fuktig klut. For barn på opptil 11 kg som kan sitte. Roteres enkelt mellom brett og faste leker. Stolen er stødig slik at barnet sitter stabilt. Stofftrekket kan maskinvaskes ved 30 °C. Aktivitetsstolen rengjøres med en fuktig klut. Hele Skip Hops sortiment oppfyller REACH- og EU-standardene og inneholder ingen forbudte kjemikalier. Bredde 50 cm, lengde 52 cm, høyde 37 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.