Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Aktivitetsleke, Enhjørning, Bandana Buddies, Skip Hop

Aktivitetsleke, Enhjørning, Bandana Buddies, Skip Hop
Aktivitetsleke, Enhjørning, Bandana Buddies, Skip Hop
219 kr
  • Forventet leveringstid:
    4-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Bandana Buddies er en gjeng fargerike venner som holder små hender sysselsatt. Barnet kan selv utforske forskjellige mønstre, materialer og lyder. De skrangler og rasler og har en myk bitering rundt halsen. Bandana Buddies passer både for hjemmelek og når dere er på farten, takket være plastringen, som lett kan festes på f.eks. en barnevogn. Fra nyfødt. Inkluderer flere stimulerende aktiviteter. To myke biteringer, rangle og speil/bjelle. Kan festes på f.eks. en vogn eller et bilbarnesete. Ca. 25 cm høy.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.