Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå

Til kassen

Se også

Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå

(0)
Skriv en anmeldelse
Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå
Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå
Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå
Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå
Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå
Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå
Huawei P20 Lite 64GB Dual Sim Blå
3977 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • 5,84" FHD-display
  • 64 GB Lagring
  • 16 MP vidvinkel selife-kamera
  • Dobbelt kamera bak 16+2 MP
  • Ansiktsgjenkjenning

Det beste ble akkurat bedre 
Bli oppslukt av den nye generasjonens HUAWEI FullView Display. Kompromissløst design for folk som ofte er på farten, HUAWEI P20 Lite med en elegant tynn ramme og stor FHD-skjerm på 5,84-tommer. 

*Skjermoverflaten på HUAWEI P20 Lite måles diagonalt fra ytterkanten av de avrundede hjørnene (selve touch-skjermen er en smule mindre). 

Body & Soul 
HUAWEI P20 Lite i nyskapende farger. Klein Blue er en nyanse med skimrende mikrotekstur. Kommer også i dypsvart Midnight Black som står i kontrast til FHD-skjermens livlige farger, eller i klassiske Platinum Gold eller Sakura Pink med rike perletoner. 

Å se er å tro 
HUAWEI P20 Lite har en FHD-skjerm på 2280 x 1080 piksler med en NTSC-fargegjengivelse på 96%. Det betyr at det du ser på denne skjermen blir levende og detaljrikt uansett om du ser på dine seneste bilder eller spillefilmer. 

Kameraer 
HUAWEI P20 Lite har et nytt høyoppløst vidvinkelkamera på 16 megapiksler foran med en pikselstørrelse på 1,0 µm og vidvinkel med synsfelt på 78° som gjør dette kameraet perfekt for bilder på familien og vennene eller selfies som tar seg bra ut på sosiale medier. Med en blender på f/2.0 og en 3D-retusjeringsfunksjon som bruker intelligent ansiktsgjenkjenning for korrigering av lys og skygge, kan du forvente deg fantastiske portrett og nærbilder. 

Fantastiske bilder i svakt lys 
Fotografering i svakt lyst har alltid vært et problem med smarttelefonfotografering. Nå er det slutt på uskarpe og kornete bilder takket være den intelligente lysteknologien i nye HUAWEI P20 Lite. Elleve ulike innstillinger av fargetemperatur for intelligent lysbalansering i ulike lysforhold som sammen med funksjonen Light Fusion gjør at hvert bilde blir klart og skarpt. 

Kamera med doble linser 
Det bakre kameraet i HUAWEI P20 Lite har doble objektiv som klarer det meste og litt til. Det toppmoderne 16 MP-kameraet med en pikselstørrelse på 1,12 µm og blender på f/2.2 er designet for å slippe inn mer lys og lese dybdeinformasjon, slik at du kan ta skarpe, raske øyeblikksbilder når du trenger. Det kompletteres av et ekstra 2 MP bokeh-inse og objektiver med 3 og 5 element – som hjelper til med å gjøre bakgrunnen uskarp og løfter fram hovedmotivet slik at du kan ta fantastiske portrett. 

EMUI 8.0 
HUAEIs helt nye brukergrensesnitt EMUI 8 som bruker AI for å optimalisere hurtighet og ytelse, gjør at HUAWEI P20 Lite starter raskt og holder batterikapasiteten lenger. 

Ansiktsgjenkjennelse 
Du kan nå åpne HUAWEI P20 Lite med et øyekast. Ved å se på skjermen mindre enn et sekund – 800 millisekunder for å være nøyaktig låser du opp telefonen raskt og sikkert. Funksjonen bygger på avanserte algorytmer som garanterer høy sikkerhet mot forsøk på å ta seg inn i telefonen med bilder eller filmer. 

Høyhastighetslading 
Sikker høyhastighetslading er en unik egenskap til HUAWEI P20 Lite. Rask lading med 9V 2A-teknologi gjør at du lader raskt og sikkert når tiden er knapp. Med HUAWEIs berømte teknologi for ressurstildeling minsker energitapet og batterikapasiteten maksimeres, som gjør at hver lading varer lenger. 

Dobbel Bluetooth 
HUAWEI P20 Lite støtter dobbel Bluetooth, som er et must for moderne multitasking. Det betyr at du kan være tilkoplet under treningsøkten via en smartklokke samtidig som du bruker et trådløst headset. Eller du kan bruke Bluetooth-navigering i bilen samtidig som du bruker headsetet til handsfree. 

Intelligent teknologi 
HUAWEI P20 Lite er laget for å ligge på topp lengre. HUAWEIs innovative teknologi kombinert med EMUI 8.0 blir kjent med deg og dine vaner. Avhengig av hvordan du bruker telefonen kommer HUAWEI P20 Lite til å forutse det mest effektive moduset for prestasjonsoptimalisering slik at din telefon alltid leverer på topp. 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.