ANNONSE

Xbox One

Her finner du alt du trenger for å få maksimal nytte av din Xbox One, inklusive spill, tilbehør, Xbox Live-medlemskap og naturligvis selve konsollen.
Les mer
 • Xbox One 1TB Forza 6 Limited Edition

  (Hardware)

  Forhåndsbestill Xbox One Limited Edition Forza Motorsport 6-pakken: inneholder spesiallaget konsoll på 1 TB pluss kontroller, nedlasting av spillet og Tenth Anniversary Car Pack. Konsollen har et design inspirert av sportsbiler, i tillegg til spesiallagde lyder fra biler. Innhold Spesiallaget Xbox One-konsoll med 1 TB harddisk Spesiallaget Xbox One trådløs kontroller med 3,5...

  4290 kr
  188 kr/mnd
 • Xbox One 500GB + FIFA 16

  (Hardware)

  Noter at du takket være EA access kan spille FIFA 16 hele 5 dager før release! Forhåndsbestill Xbox One 500GB EA Sports FIFA 16-pakken med fullstendig spillnedlasting for FIFA 16, tre FIFA Ultimate Team Loan Legends og én måneds tilgang til EA Access. Pakkeinformasjon Bedre spillfunksjoner på banen i EA Sports FIFA 16, inkludert som fullstendig spillnedlasting Få tre FIFA Ul...

  3490 kr
  160 kr/mnd
  Ord. pris 3999 kr

FIFA 16

Gå ikke glipp af!

Turtle Beach

Xbox One - Informasjon

Nye Xbox One er den ultimate underholdningsmaskinen. Den lar deg ikke bare spille de nyeste spillene med fantastiske detaljer – Xbox One er også en kompromissløs mediemaskin som gir deg tilgang til TV, apper, filmer og alt annet du trenger i samme fine og intuitive grensesnitt. Glem alt kranglende med ledninger og ulike bildekilder takket være funksjonen HDMI pass-through, som lar deg koble TV-boksen gjennom Xbox One.

Naturligvis er Xbox One også en utmerket kraftfull spillkonsoll. Med åtte kjerner i prosessoren og AMD Radeon-grafikk går dine spill til neste nivå hva gjelder detaljer og innlevelse. Den innebygde harddisken på en terrabyte (1000 GB) eller 500 GB (avhengig på versjon) har godt med plass for nedlastede spill og annet innhold, men selvsagt kan du spille både filmer og spill i HD-oppløsning også med den inkluderende Bly-ray-spilleren.

Din Xbox One trenger ikke være oppkoblet for å spille spill fra skiver. Internettoppkobling er bare ett krav i samband med når du aktiverer konsollen for første gangen eller når du trenger å hente system- og spilloppdateringer.

Xbox One er aller best i kombinasjon med sensoren Kinect. Med Kinect kan du legge i fra deg håndkontroller og styre dine spill med stemme og bevegelser. Det integrerte kameraet lar deg også ringe videosamtaler med Skype i HD på TV-en.

Ibland er derimot håndkontrollen å foredra, og den er heldigvis enda bedre enn den klasseledende forgjengeren. Mer enn 40 detaljer er forandret og finpusset for å gjøre håndkontrollen enda mer behagelig og gi deg en enda bedre spillopplevelse.

 

Kjøp Xbox One i kombinasjon med dine favorittspill, med eller uten den flersidige sensoren Kinect – du velger selv. Vi har også ett komplett sortiment av håndkontroller, fjernkontroller, headset, ladningsstasjoner og alt annet som trengs for å gjøre det meste med din Xbox One-opplevelse.Xbox One Nordisk release i september

I september er det endelig dags for Microsoft å slippe Xbox One i Norden Forhåndsbestill din konsoll allerede i dag for å sikre din plass i køen

Xbox One Nyhet - 2013-06-20

Microsoft gikk i går ut med følgende informasjon om Xbox One:

Internett tilkobling vil ikke være nødvendig for å spille offline.
Etter en engangs set up av din Xbox One konsoll kan du spille disc baserte spill uten at du noensinne behøver å koble deg opp igjen.
Det vil altså ikke være noen krav å være tilkoblet hver dag og du kan ta med deg Xbox One og spille hvor som helst, akkurat som med en Xbox 360.

Bytt inn, lån ut eller gi bort spill
Det vil ikke være noen begrensninger for  å dele spill til din Xbox One, det vil fungere akkurat som det gjør i dag med Xbox 360

Xbox One Nyhet - 2013-06-17

Di gikk vel ikke glipp av E3?
Microsoft presenterte en rekke kommende spill til Xbox One sammen med spillprodusentene.
Se traileren nedenfor for å se hva som skjer med neste konsollgenerasjon.