ANNONSE
Studielitteratur

The Sims 3: Soverom og Bad (NO) (PC-Mac)

The Sims 3: Soverom og Bad (NO) (PC-Mac)
  • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Leveres av CDON.COM

Frakt: 39 kr

Bestill
179 kr

(PC/Mac-Download)

Når du forhåndsbestiller på On Demand så blir produkten lagt under ’mine produkter – Spill’ på redownloadsiden. Du kan etter dette logge inn på redownloadsiden på releasedagen (00:01) og starte nedlastingen av ditt spill. Produktnøkler publiseres på redownloadsiden og sendes ut med e-post.

Luksusmøbler til soverommet og badet - og eksklusivt undertøy! Borte bra , men hjemme best! Om simmene slapper av i et luksusboblebad, hviler seg på soverommet eller tar på seg eksklusivt undertøy for en spesiell sim -The Sims 3 Soverom og bad - Stæsj gir livet litt ekstra krydder! Fra stilige soveromssett til spa-inspirerte bademøbler, undertøyskolleksjoner og frisyrer - nå kommer simmene til å slappe av med stil.

  • Lag et fantastisk soverom med en romantisk himmelseng, en 40-tallsinspirert stol og masse annet.
  • Puss opp på badet til simmene med moderne installasjoner som hadde glidd rett inn på et eksklusivt spa. Eller hva sier du til et flott sminkebord og et superstilig badekar?
  • Det ligger i detaljene! Fra vaser med blomster til stearinlys og rosekronblader, små ting kan være det som skal til for å lage god stemning.
  • Kle deg forførende. Om simmen din er på jakt etter et romantisk stevnemøte eller en kveld med ekstremavslapning, kommer det nye undertøyet til å gjøre susen.
  • Fullfør looken med en uformell, men elegant frisyre, som passer til avslappende anledninger.
Kategori: Barn, Familie, Sims  Utvidelsespakke: Ja  
Utgivelsesdato: 2012-01-26  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3017078385  Leverandør: The Sims Studio 
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Denne må jeg skaffe meg! Alltid like gøy å få noe nytt i spillet :)

Hvis dere er interessert i The Sims(1, 2 eller 3, eller konsollspillene), så er det et bra, aktivt forum om det her: http://lillesimsside.diskusjonsforum.no

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »