Tetris Party Deluxe (Nintendo DS)

Tetris Party Deluxe (Nintendo DS)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Tetris Party Deluxe bygger videre på Tetris Party som tidligere ble lansert til WiiWare, og inneholder over 20 spennende spillmodier, samt flerspiller med opp til åtte spillere offline med bare ett eksemplar av spillet og opp til fire spillere online. Spillet lanseres både til Wii og Nintendo DS, så det er opp til deg om du foretrekker Tetris i sofaen eller på farten. Uansett hvilken versjon du velger, så går du ikke glipp av noe. Begge spillene er proppet fulle av moro for både Tetris-fantaster og pusleglade.

Kategori: Online game, Puslespill  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2010-10-11  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3012061033  Leverandør: Nintendo 
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Bra Tetris.min favoritt er ikkje vanlig Tetris
men bomber Tetris ,da sprenges enkelte bomber
når du får rekker de er i grunnen kun de eg likker
best med dette spillet.De er ikkje nødvendig og spille
online.litt kjedelig men okey